Спортистите в Лондон изреваха от забраната за секс, наложена в олимпийското село. Първи проплака състезателят по спортна стрелба Ръсел Марк от Австралия. Горкият искал да спи в една стая с жена си Лорийн, но от ръководството на тима категорично му отказали.

“Това на нищо не прилича! Пълна лудница! На разни обратни им дават без никакъв проблем да спят заедно, а на нас-хетеросексуалните – не. Това е абсолютна дискримиация. Сигурно в нашия олимпийски комитет не са харесали фотосесията на жена ми само по бикини и с оръжие в ръка в едно мъжко списание”, заяви бесният Марк, който е олимпийски шампион от Атланта през 1996 г.

Ръсел обича да е в центъра на вниманието. Преди два месеца той обеща, че ще се появи на улицата в Лондон само по зелен бански като на популярния герой Борат.

Вратарката на женския футболен отбор на САЩ Хоуп Соло наскоро призна, че на олимпийските игри се пие много и се прави доста секс. "Като се сетя за игрите в Пекин преди четири години, в главата ми изникват само секс и алкохол. Тези две неща царяха в олимпийското село. След като победихме Бразилия на финала, се напихме жестоко. Докато давах интервю на другата сутрин, усетих, че още не съм изтрезняла. Виждала съм мнозина да правят секс на открито. На тревата, между сградите в олимпийското село, на много места", призна красивата вратарка.

Хоуп Соло си спомни и за алкохолните избухвания в Пекин през 2008-а. "Винс Вон дойде да празнува с нас. Имаше и други знаменитости. Искахме да се приберем в олимпийското село. Показахме на пазачите златните си медали и така вкарахме външни лица, което е абсолютно забранено. Спортистите са екстремисти. Когато сме на тренировка, сме абсолютно концентрирани и работим на пълни обороти. Когато излизаме за по питие, изпиваме по 20", шокира с признанията си Хоуп Соло. Тя беше уличена в употреба на забранени стимуланти в четвъртък, но се размина само с предупреждение, тъй като веществото било прието преди менструация. Така 30-годишната Соло ще участва на Игрите в Лондон (27 юли - 12 август).