Феновете на Левски показаха сериозен интерес към предстоящия на 1 септември мач за суперкупата на България срещу Лудогорец. Привържениците на „сините“ ще бъдат разположени в секторите „А“, „Б“ и „В“ на националния стадион „Васил Левски“.

Справка в системата за продажба на билети за срещата показва, че повече от 2/3 от местата, предвидени за левскарите вече са изкупени.

За сектор „А“ са останали малко свободни места по долните редове. Другата централна трибуна също е почти изцяло изкупена и има налични билети само за седалките, в близост до сектор „Г“. Пропуски има и за виража между секторите „А“ и „Б“.

Припомняме, че Левски пусна тази сутрин в свободна продажба пропуските за мача с Лудогорец. Цената на билетите за сектор „А“ е 35 лева, за „Б“ е 15, а за „В“ - 25 лв.

За момента желаещите може да се сдобият с входен талон на касите пред сектор „А“ на стадион „Георги Аспарухов“, както и в мрежата на „Eventim“. В деня на мача билетите ще бъдат пуснат в продажба на касите на националния стадион „Васил Левски“ на улица „Гурко“ и до мястото, известно като „Синьото“.