Лудогорец вече работи по лятната селекция. Скаутите на шампионите гледат опции за попълнения. Една от тях е от Бразилия, пишат медиите в страната. 

"Орлите" са набелязали 21-годишния Адсон от елитния Коринтианс. Той е дясно крило, но може да действа и зад нападателя. Има договор с клуба си до декември 2014-а, пише "Тема Спорт". От Коринтианс обаче искат да го пратят под наем в Европа да се обиграва. 

Адсон е висок 171 см. Продукт на клуба, като през миналия сезон е играл за втория отбор, но сега са започнали по-често да го включват в групата. От началото на 2022 година има 8 мача в щатския шампионат Паулиста и 1 за Копа Либертадорес. В тях обаче е записал само 335 минути, но е вкарал и 1 гол.

През тази зима след известно прекъсване Лудогорец пак погледна сериозно към бразилския пазар. От Крузейро привлечен беше Тиаго, а от Сеара - Рик Джонатан.

През лятото обаче "орлите" може да се разделят с един от бразилските си играчи - крилото Вандерсон, чийто договор изтича през юни и не е подновен все още. Същото важи и за десния бек Сисиньо.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022