Tреньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас коментира представянето на тима си след равенството 2:2 срещу Шахтьор (Донецк) в контролната среща в Турция. 

"Разочарован съм, защото трябваше да победим. Заслужавахме да спечелим. Допуснахме грешки в защита, но показахме характер. Трябва да анализирам внимателно срещата. Така, както казах в първата ни контрола, има неща, в които стоим добре, и други, в които не се справяме толкова добре, но имам амбицията да продължи да се развиваме. Това е едва вторият ни мач, имаме време да се подобряваме", каза Дамбраускас. 

"Искам да виждам отбор, който играе с голяма амбиция и желание. Имахме 4-5 ситуации, които не успяхме да реализираме. Трябва да подобрим завършващата фаза. Това е периодът, в който трябва да работим. Детайлите трябва да се решават с всеки ден. Те са много важни. Аз всеки ден работя с моите футболисти и виждам отговорите, които търся", продължи спецът пред Диема Спорт.

"От първия ден се чувствам уверено, тепърва ще има процес, в който да се възприемаме с играчите. Днес показахме доста силни неща, но ще продължа да искам повече. Днес имахме сякаш твърде много респект от противника, а това не трябва да го допускаме", добави Валдас Дамбраускас.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството 
Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2021