Tреньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас беше разочарован след загубата с 1:2 от ЦСКА и отпадането на полуфиналите за Купата на България (2:3 общ резултат). “Не е първото разочарование в кариерата ми. Това да губиш е част от играта и винаги трябва да бъдеш подготвен да загубиш, ако си готов и да спечелиш. Днес ЦСКА бе по-добрият отбор и заслужено стигна до финала. Първото полувреме наклони везните в полза на съперника. След почивката играхме по-добре, но бе твърде късно за нас”, каза Дамбраускас. 

“Имахме различни сценарии за подход към срещата, но допуснахме твърде много грешки в средата на терена, което даде възможност на ЦСКА да контраатакува. Не мисля, че ти трябва екстра мотивация за подобен мач, все пак той може да те доведе до финала. Не мисля, че липса на такава беше проблемът, а по-скоро тактическо надиграване", коментира литовецът. 

"Животът продължава, трябва да вдигнем главите възможно най-скоро и да продължим да работим. Трябва да се подготвим максимално добре за мача с Левски, да си вземем поуките и да направим така, че загубата да не ни се отрази", добави още Дамбраускас.

Купа на България - сезон 2020/2021
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството