Треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас не пожела да коментира футболните достойнства при равенството 1:1 с Царско село, тъй като метеорологичните условия не са позволили на двата отбора да играят „смислен футбол”. "Трудно е да обясним този мач, защото нямаше общо с тактически надигравания. В тези условия е трудно да се играе. Всичко беше въпрос на битка, беше въпрос на това кой отбор ще има късмет и ще накара другият да направи грешка. Накарахме да направят грешки, но не успяхме да вземем успеха - точка и това е", започна Дамбраускас пред Диема Спорт.

„Преди мача имахме един план, а след това по време на загрявката започна да вали и беше трудно да играем смислен футбол, дори невъзможно”, продължи треньорът на Лудогорец.

"Ако получим гол от контраатака, ще кажа, че трябва да внимаваме повече там. Трябват ни подобрения  в различните фази от играта. Статичните положения са едно от тях. Понякога печелим така, понякога допускаме голове", каза спецът. 

"Когато футболист подписва договор, трябва да знае в коя страна идва. Топката бе бавна, снегът повлия, а това е трудно за играчите. Вярвам, че можем да намерим начин да вкарваме. Всеки се нуждае от време на адаптация. Пиерос Сотириу е тук от скоро. Той разбира повече какво се изисква от отбора и е въпрос на време да започне да показва истинските си качества. Просто има нужда от време. Искам всички играчи да се представят възможно най-добре. Не гледаме към лятото, което е твърде далеч. Трябва да се концентрираме в нашата подготовка. Имаме двама страхотни вратари - Пламен Илиев, сега Кахлина. Какво ще стане през лятото? Ще говорим тогава", завърши Валдас Дамбраускас.

Купа на България - сезон 2020/2021
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството