Българският шампион Лудогорец излиза в решаващ реванш с шведския първенец Малмьо от плейофите за влизане в груповата фаза на Шампионската лига (начало 22:00 часа).

В първия двубой разградчани загубиха с 0:2, но сега ще разчитат на завърналия се в игра след изтърпяно наказание Кирил Десподов, както и на мощна подкрепа от трибуните.

От щаба на Лудогорец вече обявиха, че ще заложат на агресивна игра от първата минута, като ще се разчита много на Десподов да внесе нужната скорост в атака.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

Историята не е в полза на Лудогорец, тъй като Малмьо само веднъж в историята си е отпадал в евротурнирите след като е спечелил първия мач на свой терен с 2:0. Това се случва през сезон 1984/85 в турнира за КНК, когато шведите губят реванша от Динамо (Дрезден) с 1:4. В останалите четири случая, в които водят с 2:0 след първия мач, скандинавците винаги успяват да продължат напред.

Шведите обаче идват без цели четирима контузени и това може да повлияе негативно на играта им. В лагера на Лудогорец подобни проблеми с контузени или наказани играчи няма.

Допълнителен стимул за "орлите" е рекордната отборна премия от 3 милиона лева, каквато роден отбор не е получавал досега.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа



PFC Ludogorets 1945 Razgrad ЛУДОГОРЕЦ - МАЛМЬOMalmö FF
Днес от 22:00 часа по Макс Спорт 3
Разград, "Хювефарма Арена"
Съдия: Клеман Тюрпен (Франция)


 


Вероятни състави:

ЛУДОГОРЕЦ: Кахлина, Икоко, Пластун, Вердон, Недялков, Баджи, Гонсалвеш, Каули, Десподов, Текпетей, Сотириу
РЕЗЕРВИ: Падт, Пл. Илиев, Сисиньо, Терзиев, Са, Пинас, Сантана, Д. Янков, Ротариу, Вандерсон, Чибота, Митков КОНТУЗЕНИ: Няма
НАКАЗАНИ: няма

МАЛМЬO: Далин, Нилсен, Ахмедходжич, Брорсон, Бергет, Ракип, Левицки, Рикс, Кристиансенс, Бирманчевич, Чолак
РЕЗЕРВИ: Елборг, Диавара, Ларсон, Беймо, Абубака ри, Гваргис, Налич, Ейле, Бьорквист, Нанаси
КОНТУЗЕНИ: Кнудсен, Тойвонен, Мойсандер, Пеня
НАКАЗАНИ: няма