ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев говори на летище "София" при завръщането на шампионите от лагера в Турция. "Орлите" летяха заедно с ЦСКА и Ботев (Пловдив).

Пътуването е преминало под знака на взаимния респект и уважение между футболисти и щабове. Играчи на Лудогорец, сред които Спас Делев, са разговаряли приятелски с колегите си от ЦСКА, разбра БЛИЦ. 

"Като етап на подготовка сме свършили много добра работа - около 80%. За първите мачове обаче отборът ще бъде на 100% готов. Времето е скъсено и трябва да работим по друг начин, за да бъдат готови играчите. Няма нещо, което да ме тревожи. От 10 февруари до началото на март обаче имаме 10 мача подред", каза Дерменджиев.

"Трябват ни играчи, ще има нови. Веднага е трудно да се включат нови футболисти, но просто ситуацията е такава“, продължи наставникът на Лудогорец. 

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Първият официален мач на „орлите“ за 2024 г. е на 10 февруари, когато на стадион „Ивайло“ във Велико Търново е срещата с ЦСКА 1948 за Суперкупата на България. На 15 февруари е гостуването на Сервет. "Акцентът е равен между Суперкупата и Лигата на конференциите. Имаме много добра конкуренция, проучили сме добре съперниците. Сервет е много сериозен отбор, ние мислим, че е лек на базата на другите противници", коментира Дерменджиев.

"Харесвам комбинативния футбол и искам по-комбинативен играч да привлечем", подчерта той. 

"Беше добре, че пътувахме три български отбора заедно, защото футболът е спорт и нека да приключи разделението. Аз имам респект към всички треньори и се отнасям с голямо уважение към тях, защото сме колеги. Не съм разговарял с Нестор Ел Маестро, но това няма никакво значение за моето поведение към него", завърши Георги Дерменджиев.

Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2024

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024