Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев сподели след победата с 3:1 срещу ЦСКА 1948 и класирането за полуфиналите за Купата на България, че този успех е бил изключително важен за "орлите".

"Наистина победата е важна за нас. Ние продължаваме и за Купата. За нас един добър мач. Добър мач, изиграхме го със самочувствие и с добър футбол. Така искам да ги виждам играчите", започна Дерменджиев.

"Равностойният момент беше кратък и това го отдавам на нашите грешки, които направихме. За това им дадохме възможност на определени моменти, в които те владееха топката. Иначе съм доволен от второто полувреме. Важното е, че ги създаваме тези ситуации. Има ги и ударите. Ако продължаваме по същия начин, казах го и на играчите, тези удари, които са към вратата, все някой от тях ще влезе. Ние ще изиграем седем мача за един много къс период, но отборът е подготвен. Сега е необходимо да се възстановим и отново да играем в неделя. За мен е малко психологически момент на настройката. Аз ще се опитам и ще направя така че да не падне", завърши Дерменджиев.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024