Футболистът на Лудогорец Кирил Десподов каза след победата с 1:0 над ЦСКА, че е имал желание да вкара гол на бившия си отбор. Националът отчете, че "червените" са най-големият конкурент на „орлите” за титлата.

"Лично моето мнение е, че категорично надиграхме ЦСКА. Втората част те взеха инициативата и нямахме добри атаки. Всички в отбора знаеха, че това е най-важният мач. Създадохме много повече атаки от тях”, каза Десподов.

"Играех си моята игра. Наистина бях от другата страна, беше малко странно, но няма как. Исках да вкарам гол, защото както знаете, головете ми липсват. Създавам много положения и асистенции, но те ще си дойдат", добави националът. 

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

"Всеки път има нерви на този мач, "горим" в играта. Имаше провокации, но няма проблем, аз ги приемам нормално. Даже накрая подадох ръка на момчето, казах му “Good luck” на английски (б.р. - след спречкването с Мено Кох). Той ме хвана за врата нещо", каза Десподов.

"ЦСКА със сигурност взе инициативата второто полувреме, не знам защо се дръпнахме назад, но се радваме, че не допуснахме гол. Не бяхме напрегнати. ЦСКА излезе по-напред да пресира през втората част, но това е. Според мен всеки един отбор има проблеми, когато го пресират. Когато излезеш от пресата, имаш ли бързи играчи, както нас, се създават много контраатаки", продължи националът.

"ЦСКА има добри играчи, добър отбор е. Те са основният ни конкурент за титлата и ще ни създават проблеми. Днес просто така се получи, че днес бяхме по-добрият отбор, който отбеляза гол. Аз се чувствам много добре тук и се вижда на терена. Няма какво да се заблуждаваме – има много мачове и първенството не е свършило. Не са 20 точки преднина, а само шест”, завърши Кирил Десподов.