Капитанът на Лудогорец Кирил Десподов коментира успеха с 4:1 след дузпи (1:2 в редовното време) в полуфинал за Купата на България с Черно море. Нападателят получи жълт картон в срещата и ще пропусне следващия шампионатен двубой на разградчани.

„Доста тежък мач като цяло. Ние си го направихме тежък. Дори и равен, ако бяхме завършили, отивахме на финал. При една грешка от наша страна дадохме самочувствие на Черно море, който днес се справи много добре. Получи се интересен мач за зрителите, радостното е, че успяхме да отидем на финал. Схемата на Черно море ни изненада, но ние се напасваме срещу схемата на противника. Треньорът ни казва как да противодействаме. Мисля, че се справихме добре, направихме доста положения. Щастливи сме, че след този тежък мач и дузпи успяхме да отидем на финал”, коментира Десподов.

„Определено ЦСКА 1948 е отбор, който може да играе футбол. Имат качествени българи. Смятам, че ще се получи доста качествен двубой. Не са отбор, който трябва да се подценява. Очаква ни тежък двубой, но сега мислим само за Локомотив. Винаги съм казвал, че искам да печеля отборни награди. Дай Боже, тази година да е дубъл. Аз като футболист мога да ти отговоря, че това напрежение е хубаво. Всеки мач си на 200%”, завърши капитанът на Лудогорец.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023