Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев коментира успеха с 3:1 над Локомотив (Горна Оряховица) в турнира за Купата на България. Бившият национал призна, че не е доволен от играта и си пожела най-силния съперник в следващия етап.

"Доста под очакванията се представихме, очаквахме да продължим, но не сме очаквали, че ще допуснем гол. Головата разлика трябваше да е друга, завършващата фаза, създаваме малко голови положения, малкото положения не ги завършваме по най-добрия начин, върху това трябва да работим.

Има футболисти, които нямат игрови ритъм, трябваше да им дадем шанс, трябва да гледаме и тяхното развитие - Шоу, Марин, не трябва да гледаме само в едната посока, затова днес влязоха петима от втория отбор. Мисля, че от тази гледна точка използвахме мача по най-добрия начин", каза Генчев.

"Искам да ни се падне максимално най-силният отбор в следващия кръг, тогава футболистите ни са най-концентрирани и мотивирани. Програмата е тежка, играем през три дни с много силни отбори, но имаме достатъчно дълга скамейка и се надявам да се представим по най-добрия начин в тези три мача", добави треньорът на Лудогорец.

Efbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022