Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев изрази задоволство от победата с 4:1 над втородивизионния Нефтохимик в турнира за Купата на България. Според него „орлите“ имат сили да се борят на всички фронтове – efbet Лига, купата на страната и Лига Европа.

“Сами се затруднихме през първото полувреме и действахме малко припряно. На почивката коригирахме нещата и беше ясно, че ще отбележим гол. Преди почивката се увличахме малко повече в индивидуални действия. Нормално е да стоим по-добре от отбора на Нефтохимик. Те успяха да ни се противопоставят, но след това силите им свършиха“, коментира Генчев след мача.

„Ние имаме нужда от по-раздвижен нападател като Чибота, така че се надявам той да даде добра алтернатива в атака. Ние имаме достатъчно футболисти, можем да се борим на трите фронта. Аз съм много доволен от младите футболисти и очакваме отлични неща от тях. Очакваме тежък мачове с Дунав, но всичко зависи от нас. Аз трябва да направя всичко възможно да няма подценяване”, добави наставникът на шампионите.

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - 1/16-ФИНАЛИ