Асистентът на треньора на Лудогорец Валдас Дамбраускас – Станислав Генчев, коментира загубата с 0:1 от Славия в "Овча купел". Както е известно, наставникът на шампионите е под карантина, след като даде положителна проба за коронавирус.

"Причините за негативния резултат са, че през първото полувреме не си вкарахме шансовете. Имахме три-четири чисти положения. През второто полувреме така и не намерихме път към вратата на Славия. Поведението ни след почивката не подхожда на Лудогорец. Недопустимо е да не успеем да създадем една голова ситуация, и то с човек повече“, коментира разочарованият Генчев.

„Ще анализираме причините. Ще ги намерим със сигурност и се надявам това да не се повтори. Трябваше да сме по-настоятелни пред вратата, да търсим подавания зад защитата. Правихме го през първата част. След това играхме предвидимо и улеснихме защитата на Славия. Те не ни изненадаха. Играха както очаквахме - нахъсано. Бориха се за всяка топка и бяха възнаградени в края“, добави спецът.

"Винаги има загуби. Най-важното е да извадим поуките си и по най-бързия начин да изчистим грешките, за да не се повтаря това нещо“, каза още помощникът на Валдас Дамбраускас.

Efbet Лига - сезон 2021/2022
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа