Единият от собствениците на Лудогорец Георги Домусчиев разкри, че клубът вече си е осигурил две нови попълнения за следващия сезон. По време на празненствата за десетата поредна титла на "орлите" той обяви, че бъдещето на Кирил Десподов не е ясно, тъй като привличането му не зависи само от желанието на Лудогорец.

„Не съм си представял никога, че ще спечелим десет поредни титли. Десет титли не се усетиха. Спомням си как изглеждаше този стадион, когато бяхме във Втора лига. Всяка една титла има своята значима крачка. Първите две бяха много трудни. Всяка една има своя спомен“, сподели Георги Домусчиев след загубата на "орлите" с 1:2 от Локомотив (Пловдив).

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

„Вече работим по селекцията. Имаме двама новопривлечени играчи. Когато има нещо официално, ще го съобщим. Козмин Моци е легенда на Лудогорец и неговото бъдеще винаги ще бъде свързано с Лудогорец. Той е невероятен човек. За Кирил Десподов не зависи само от нас ситуацията. Той е собственост на Каляри. Те помежду си водят дела. За момента не мога да ви кажа нищо конкретно“, добави братът на Кирил Домусчиев, който по-рано днес претърпя операция и не присъства на стадиона в Разград, но отпразнува титлата с публикация в социалните мрежи.

Купа на България - сезон 2020/2021
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството