Централният защитник на Лудогорец Георги Терзиев коментира равенството 1:1 със Слован (Братислава) в последната контрола на тима от лагера в Турция.

„Важен мач срещу добър отбор. Беше важно да влезем здраво, защото Слован игра така. Трябва да се настроим на такъв тип игра, защото така ще ни бъде по-лесно. Жалко, че не победихме. Имахме по-чисти положения от Слован. Играта, която показахме бе добра и дано задоволява треньорското ръководство. Головете ще ги вкарваме в официалните мачове“, каза Терзиев.

„Добре е, че свършихме основната си работа. Контролите са, за да се видят някои неща. Има още малко време до официалните и според мен трябва да изчистваме дребни детайли. Един месец бяхме в Турция и проведохме тежка подготовка. Когато дойдат официалните мачове трябва да покажем доброто си лице“, продължи националът.

„Радостно е, че получавам игрово време. В есенния полусезон играх в последните мачове. В Лудогорец има 23-24 равностойни играчи. Няма твърди титуляри. Ще има ротации“, каза още Терзиев. 

„Мачовете в първенството са важни и целта ни е да станем шампиони. Няма да ни бъде лесно. Интер е голям отбор. Играли сме срещу по-големи клубове. Вървят силно в Серия А. Престиж е да се изправим срещу тях. Надявам се да направим силни мачове“, завърши защитникът на „орлите“.

БЛИЦ представя: Зимна подготовка 2020
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020