Треньорът на Лудогорец Павел Върба анализира представянето на отбора си на лагера в Турция, който завърши с равенство. "Орлите" направиха 1:1 със Слован (Братислава)

"Tози мач можеше да свърши и в двете посоки. Надявам се да започнем да вкарваме в правилния момент. Имахме доста положения, които не успяхме да реализираме. Все пак създаваме положения срещу трудни съперници в Турция и някои от тях реализираме. Това ни беше генерална репетиция за първия мач от пролетния дял на първенството. Радвам се, че изиграхме срещата в правилния интензитет, и че показахме параметри като отбор, които са достойни за нивото на Лудогорец. Единствената малка грешка е, че не вкарахме повече голове. Това трябва да променим", подчерта Върба. 

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Титулярният състав ще се гради върху този, който видяхме в днешния двубой. Нивото на отбора и играчите е такова, че няма как да се целим в друго освен в първото място в шампионата", каза чешкият специалист.

"Предстои ни грандиозен мач с Интер, в който само можем да изненадаме противника. Сензация? Вярвам, че играчите разполагат с необходимите умения. Ако започнем да вкарваме тези наши положения, имаме своите шансове. Въпреки това, Интер са много голям клуб, който е втори в Серия "А", ще ни бъде тежко", добави Павел Върба.

БЛИЦ представя: Зимна подготовка 2020
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020