ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Вижте как прогнозираха мача Теди Кацарова и Драгомир Симеонов в играта Ефбет Лига на Букмейкър БЛИЦ

Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев бе изключително разочарован след равенството 2:2 при визитата на ЦСКА 1948 в Бистрица и го определи като равностойно на загуба.

„Естествено, че равенството е равностойно на загуба. Очаквахме мача да бъде такъв, какъвто беше. Естествено, че сме разочаровани. Виновниците сме само ние. При головете в нашата врата действахме изключително елементарно“, сподели Петев след мача.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+) 

„Теренът е еднакъв и за двата отбора. Единствено грешките може да търсим в нас. Не може да върнем нищо. Мачът е в миналото. Трябва да бъдем много по-убедителни в мачовете, които ни предстоят. Ние знаехме, че този мач ще бъде коренно различен. Подходихме максимално добре. Накрая можехме и да загубим, защото ЦСКА 1948 имаше една чиста ситуация“, продължи наставникът на "орлите".

„Няма лесно. Всеки един мач е тежък. Най-важното е в двата мача да съумеем да победим. Нямаме друго решение. Очаквам труден мач срещу Левски. Левски се намира в едно добро игрово състояние. Знаем, че няма да ни е лесно. Ние трябва да коригираме грешките, които допуснахме днес и в предишните мачове. Надявам се във фаза защита да действаме доста по-убедително“, завърши Ивайло Петев.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!