Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров - Херо обяви, че съдиите ги е страх да свирят дузпи за "орлите" заради водеща кампания от определени хора. Това се случи в интервюто след изненадващата загуба на шампионите от Верея с 1:2.

"Имахме изключително много положения. За мен е необяснимо как направихме толкова много пропуски. Играта ни във фаза защита бе безобразна, подценявахме много ситуации. Тези пропуски за мен са меко казано несериозни. Големите отбори, такъв, за какъвто претендираме ние, трябва да вкарат от две положения един гол”, заяви Херо.

След което наставникът на Лудогорец бе попитан дали съдията е трябвало да даде дузпа в полза на "орлите" за нарушение срещу Кешерю, на което той отговори:

"Не искам да коментирам, но вие ме питате. Тенденцията е такава. Има дузпи и не се дават. Виждате какви дузпи не се дават. Говореше се, че в предишни периоди съдиите са помагали на Лудогорец и сега те опитват да докажат, че не е така и не дават явни дузпи за нас. Не искам да коментирам повече. Казах това, защото вие ме питате.

Имахме много положения, не ги реализирахме и загубихме. Тези момчета действително са уморени. Играят през 3-4 дни. Те не са машини. Нормално е понякога да имат и слаби моменти", добави Димитър Димитров.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма