ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

ЦСКА приема Лудогорец в мач от 28 кръг на efbet Лигата. Срещата е изключително важна за първото място в класирането на редовния сезон, което не само ще даде домакинско предимство за плейофите, но и ще вдъхне увереност на победителя в битката за титлата.

В исторически план ЦСКА и Лудогорец имат два изиграни мача на 30 април и статистиката е на страната на „орлите“. „Армейците“ отстъпиха на разградчани във въпросните два двубоя. Трябва да се отбележи, че и в двата случая „червените“ са гост.

Първият е игран в последния ден на април през 2014 г. Почти до края няма отбелязани голове, но в 89-ата минута Йерун Луму се разписва за Лудогорец. Той е точен с глава след плонж и носи победата на тима си с 1:0.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

Срещата се помни с претенциите на ЦСКА към работата на съдията Ивайло Стоянов-Сватбата. Според тях Йордан Минев е трябвало да бъде изгонен заради две груби нарушения срещу Апостол Попов и Тони Силва, но за двете прояви получава само жълт картон. В 85-ата минута „армейците“ получават числено предимство на терена, тъй като Козмин Моци е отстранен от игра след ужасен фаул срещу Неманя Милисавлевич. Четири минути след това идва попадението на Луму.

Вторият мач между ЦСКА и Лудогорец на 30 април се игра точно преди една година. На „Армията“ едва ли искат да си спомнят за този двубой, тъй като загубиха с 0:5. Всички попадения падат до 63-ата минута. Точни са Доминик Янков (2 гола), Матиас Тисера, Бърнард Текпетей и Игор Тиаго.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК