ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Талантите на Лудогорец удариха с 1:0 в края Динамо (Минск) и стартираха с победа участието си в Младежката лига на УЕФА. Влезлият на смяна Никола Тодоров реализира победното попадение в 88-ата минута. 

Динамо (Минск) беше символичен домакин в първия мач, но двата двубоя са на стадион "Гнездо на орли" в Разград, заради забрана на УЕФА да се играе в Беларус.

Важността на срещата остави своя отпечатък върху игровите действия и головите ситуации пред двамата вратари не бяха много. Възпитаниците на треньора Захари Сираков владееха повече топката, но и контраатаките на съперника не бяха безопасни.

 Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

В 32-aта минута Златомир Стоименов спаси удар от малък ъгъл на Иван Орлов. В добавеното време на първата част Лудогорец отговори с опасен изстрел на Константин Димитров от дъгата на наказателното поле. Стражът на Динамо обаче успя да извади в ъглов удар.

След почивката Златомир Стоименов се намеси решително в 62-ата минута и отчая стрелялият от упор Иван Орлов. В 86-ата минута Йоан Йорсанов бе изведен добре в наказателното поле, но в последния момент бранител блокира удара му. Две минути по-късно Никола Тодоров стреля неспасяемо в далечния ъгъл за крайното 1:0.

Реванът е в неделя (8 октомври) от 18:00 часа, отново на стадион "Гнездо на орли", но този път ще бъде отворен за зрители.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

 

Публикувахте от PFC Ludogorets 1945 в Сряда, 4 октомври 2023 г.