ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Лудогорец, който постигна голям успех и прескочи групата си в Лигата на конференциите, ще влезе в европейските клубни турнири през следващия сезон с коефициент от минимум 26.000. 

За сравнение - тазгодишната ставка на шампионите, с която участваха, е 21.000. Тя се изчислява на базата на взетите точки от предишните пет сезона.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Както е известно, именно тя определя дали си поставен или непоставен в квалификационните кръгове, а след това и в коя урна ще бъдеш поставен при евентуално достигане до жребия за груповите фази на Шампионска лига, Лига Европа и Лигата на конференциите.

Само за този сезон Лудогорец натрупа коефициент 9.000, което е много добро постижение. От него 8.000 идват от записаните победи до момента, а 1 точка е бонус от прескачането на груповата фаза като втори в класирането (б.р. - след Фенербахче).

По-голям коефициент от сегашния Лудогорец е събирал единствено през сезон 2013/2014 - 14.000. Тогава тимът достигна до осминафиналите на Лигата на конференциите.

Припомняме, че в понеделник "орлите" ще научат съперника си за плейофа преди 1/8-финалите в третия по сила европейски клубен турнир. Жребият е от 15:00 часа българско време.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!