Лудогорец представи най-новото си попълнение - Пиерос Сотириу. 28-годишният нападател, който дойде от Астана, обяви, че вкарва доста голове. Кипърският национал е категоричен, че е тук, за да помогне за десета титла на "орлите" и да играе в групите на Шампионска лига или Лига Европа.

“Много съм щастлив да бъда част от този голям и организиран клуб. Ще дам всичко от себе си да спечелим трофеи. Искам да благодаря на хората, които направиха всичко възможно за осъществяване на този труден трансфер", каза Сотириу.

"Аз съм играч, който работи здраво на терена. Тичам много, задържам топката, а и вкарвам доста голове. Тук съм да помогна на Лудогорец да спечели десетата поредна титла и да се класира за групите на Шампионска лига или Лига Европа. 

Не познавам никой персонално от футболистите. Много искам да се запознаем и да постигнем успехи. Знам, че има много опитни футболисти и такива, които са се превърнали в легенди на българския футбол. С огромно нетърпение очаквам да се включа пълноценно към тренировките", каза кипърският голмайстор.

"Готов съм за игра, но последният мач, който изиграх, е на 31 ноември. В момента провеждам индивидуални тренировки. Кога ще играя, ще реши треньорът. Винаги е хубаво да има конкуренция, за мен е полезна и се радвам, че ще имам сериозна конкуренция”, добави Сотириу.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството 
Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2021

Кадри Спортал: