Новият вратар на Лудогорец Кристиан Кахлина дебютира при драматичната победа срещу Локомотив (Пловдив) с 2:1 след продължения в 1/4-финал от турнира за Купата на България, а след мача заяви, че "орлите" са допуснали гол в най-лошия момент.

„Беше трудно, защото променихме тактиката. Нашите крайни защитници не са на разположение и трябваше да променим нещо. Може би имахме три-четири тренировки с тази тактика. Знаехме, че се изправяме срещу Локомотив (Пловдив), който е голям отбор, а купата е техният турнир. Беше вълнуващ мач, защото не знаехме какво да очакваме“, зави Кахлина след силния си дебют.

„Във възможно най-лошия момент допуснахме гол. Всичко се промени, но ние сме Лудогорец. Може би не играхме добър футбол в последните двадесет минути от редовното време, но искахме да запазим преднината си. Те вкараха, но си казахме „добре“. Имахме още 30 минути и играем у дома. Не се уплашихме. Играехме с трима централни защитници. Разликата е много голяма, в сравнение когато имаш четирима пред теб. Тренирахме го и искахме да играем футбол. Когато ни пресираха, ни беше трудно, защото не сме свикнали по този начин с трима централния защитници. За всички ни беше трудно преживяване“, добави 28-годишният хърватски страж.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството
Купа на България - сезон 2020/2021