ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев говори след победата с 1:0 над Черно море във Варна, донесла 12-а поредна титла на тима му. Той благодари на собствениците на клуба Кирил и Георги Домусчиеви за гласуваното доверие и допълни, че се работи по привличането на заместник на голмайстора Игор Тиаго.

„Първо, аз искам да благодаря на нашите собственици – Кирил и Георги Домусчиеви, за доверието, което ми дадоха в труден момент за Лудогорец. За мен беше най-важното да спечелим шампионата. Честитя на всички в клуба, това е 12-а поредна титла и се радвам, че в трудната ситуация, в която се намирахме, бързо излязохме. Честитя на момчетата, които се подобряваха във всяка една тренировка и заслужихме трофея. Аз им благодаря и те си свършиха работата по най-добрия начин“, започна Петев от „Тича“.

3x500 лв. Бонус за мачовете от efbet Лига!

„При всички положения този път и тази титла беше по-трудна. Нашата работа е такава на треньорите, че трябва да се адаптираме бързо. Направихме един много добър колектив и добра симбиоза между треньори и играчи. Във всеки един мач виждахме в очите им, че искат да победят. Беше трудно, тежко, но заслужихме тази титла“, продължи треньорът на Лудогорец.

„Естествено, че ние трябва да изглеждаме много по-добре, но за мен е е важна мотивацията им в тренировките. При всички положения ще се подобрим.

Знаете, че Тиаго ни напуска и трябва да вземем на негово място човек. Ще търсим подобрение във всяка линия, но това е отворен процес и трябва да реагираме. Времето е малко за подготовка, но колкото имаме, така ще се стремим да се подобрим“, завърши Петев.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!