Голмайсторът за Ботев (Враца) във вчерашния двубой с Етър - Доминик Янков за пореден път доказа, че има надежда за БГ футбола. Само на 19 години, той демонстрира докосване на топката като на световна звезда и определено показа, че е готов за големия футбол.

Янков е поредната перла, преминала през академията на Лудогорец, която трупа опит в друг отбор, за да се завърне на високо ниво в евробоеца ни в последните години. Престоят му в Разград определено му повлия добре и той бързо свикна с родния футбол по подобие на други перли от "Гнездо на орли" като Венцислав Керчев, Серкан Юсеин, Светослав Ковачев и т.н..

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Халфът вече има два гола само за няколко месеца в новия си клуб (разписа се и срещу Кариана за Купата) и е сред играчите с най-много време на терена, което за годините му е ясен знак, че на него може да се разчита.

Янков е сред най-младите и в националния ни тим до 21 години, където също е важна част от играта. Профилът му е сред дефицитните в последните години у нас - бърз, техничен, нестандартен. Въпрос на време е да привлече вниманието на скаутите на най-големите отбори, защото определено няма да се срамува от представянето си.

Най-хубавото за него е желанието му да става все по-добър и не е главозамаял за разлика от други, обявявани за звезди в миналото, а думите му от снощи след хикса с Етър - "Имам още много да се уча, но това е целта - да показвам добри игри и да продължавам напред", ясно го показват.