Най-опитният в състава на Лудогорец II Бранимир Костадинов е в полезрението на няколко клубове от елита. Бившият футболист на Хартс и Дунав (Русе) се представя много силно за "орлите" във Втора лига, особено след като бе преместен от защита в нападение, където отдавна е доказал силата си.  

Костадинов блесна с цели 6 гола и е с основна заслуга за доброто представяне на втория отбор на шампионите в последните месеци. Тимът, воден от треньора Тодор Живондов, е четвърти в класирането кръг преди края.

Бранимир Костадинов, както и още няколко играчи от Лудогорец II бяха включени в групата на първия отбор за срещата с Арда, спечелена с 4:1. Помощник-треньорът Станислав Генчев обаче не извърши нито една смяна, за да може ден по-късно те да вземат участие срещу Нефтохимик във Втора лига. 32-годишният Костадинов вкара и при гостуването в Бургас, което обаче беше загубено с 1:3. 

Очакванията са той, както и oще няколко от съотборниците му в Лудогорец II, да получат шанс срещу ЦСКА 1948 на 26 май в последния кръг от Efbet Лига. Към момента обаче не е ясно дали Костадинов ще остане при шампионите, след като има вариант да се завърне в елита. 

КЛАСИРАНЕТО ВЪВ ВТОРА ЛИГА 

Купа на България - сезон 2020/2021
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството