Треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас, е с COVID-19, след като е дал положителен тест за вируса. Новината потвърди изпълнителният директор Ангел Петричев след днешната пресконференция на помощника на литовеца - Станислав Генчев преди мача с датския Мидтиланд в Лига Европа утре от 19:45 часа българско време.

Старши треньорът на българския шампион е почувствал неразположение във вчерашния ден и не излетя с "орлите", като до този момент не беше сигурно дали причината е коронавирус.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

„Валдас Дамбрауаскас не се чувства добре. До края на деня ще има повече информация. Ако всичко е наред, утре може да се присъедини към отбора. Футболистите се интересуват от състоянието на своя треньор. Надявам се това да е допълнителна мотивация за тях и да покажат, че могат да се справят в тежки ситуации. Имаме доста равностойни футболисти на всяка една позиция. Надявам се да победим и то с добър футбол. Мидтиланд продадоха доста футболисти в сравнение с миналата година. Като цяло начинът им на игра и стилът е запазен. Типични за скандинавските отбори залагат на физически единоборства и физически здрави футболисти. Надявам се да покажем, че се учим от грешките си“, сподели Станислав Генчев на пресконференцията.

„Всичко с Елвис Ману е изчистено. Надявам се да няма никакви проблеми и то не само с него, а с всички футболисти. Правим всичко възможно Шоу максимално бързо да се интегрира и да започне да играе. Ако не тази седмица, се надяваме следващата да започне да играе. Всички са с нас, здрави са и може да разчитаме на тях за утрешния двубой. Според мен силите в групата са изключително изравнени. Няма изявен фаворит. Ще се борим за първото място и се надявам да го спечелим“, добави асистентът на Дамбарускас.

Efbet Лига - сезон 2021/2022
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа