Попълнете търсена ключова дума или фраза

Шимунджа: Контролирахме мач срещу кандидат за шампион на Италия

https://blitz.bg/sport/ludogorets/shimundzha-kontrolirakhme-mach-sreshchu-kandidat-za-shampion-na-italiya_503031.html Blitz.bg/Sport

В efbet лига почти винаги сме фаворити, а в Европа не е така, призна словенецът

снимка: LAP.bg
1 от 1

Треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа бе изключително доволен след победата с 2:1 над Рома в първи мач от група "C" на Лига Европа.

"Ние спечелихме, защото се състезавахме, бяхме конкуренти на терена. Трудно е да се играе така отворено срещу Рома - отбор, който има амбиции за шампионската титла в Италия. Много е трудно да сравняваме българския шампионат и Лига Европа. В efbet лига почти винаги сме фаворити, а в Европа не е така. Това беше добра победа, но утре е нов ден. Един мач не прави сезона", заяви Шимунджа след мача.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

"Много съм щастлив не само, че Нонато вкара гол, а защото имахме нужда от точно такъв тип играч заради качествата, които притежава. Винаги имаме план за мача, но по време на двубоя много неща могат да се случат. Контролирахме мача. Важното е, че знаехме, че ще страдаме на моменти срещу Рома, но искахме да играем, а не само да ритаме топката и да се защитаваме. Винаги искаме да накараме съперника да играе по нашия начин. Не е лесно, но със смелостта и куража, които имат футболистите, смятам, че това е възможно", добави словенският специалист.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК

Още по темата

Коментирай

2 Коментара