Треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа очаква тежък реванш срещу Андерлехт от плейофите в турнира Лигата на конференциите. „Орлите“ имат преднина от един гол след 1:0 в първия двубой, но според наставника отборът не трябва да се осланя на нея.

„Имаме гол преднина, като в началото на първия двубой бяхме много добре, но в края страдахме малко. Утре очаквам голяма преса от съперника, ще имат подкрепа от трибуните и трябва да бъдем с хладни умове и горещи сърца. Трябва да сме готови да играем на високо ниво. Винаги има поне две-три опции за състава, но повечето от играчите знаят, че ще играят. Все пак имаме тренировка днес и искам да видя тяхното поведение и ще решим за състава и формацията“, заяви Шимунджа

„Ще има някои по-различни ситуации в сравнение с първия мач, но знаем какво да направим, за да се подобрим. Вярвам, че играчите ще се справят на добро ниво. Нямаме контузии и всички, които са тук са готови да играят“, добави словенецът преди мача утре вечер в Брюксел от 19:45 часа българско време.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа