Вратарят на френския Валансиен Жером Приор е обект на интерес от страна на Лудогорец, твърдят местни издания. Стражът на тима е отстранен от групата от няколко седмици и по всичко личи, че няма да поднови договора си с клуба. 

Преди това 25-годишният страж е бил несменяем титуляр в състава, който e oсми във френската Лига 2, пише "Тема Спорт". Договорът на родения в Тулон вратар е до юни 2021 година и след това той става свободен агент. Приор обаче може още отсега да преговаря с всеки клуб, който проявява интерес към него и да подпише предварителен контракт.

1000 лв. Нов начален Онлайн Казино Бонус от efbet

Лудогорец обаче не е единственият кандидат за него. Приор е следен и от клубове от Англия, както и от Лига 1 на Франция. Евентуален негов трансфер на Острова обаче е малко вероятен поради административни проблеми.

До идването на Приор на "Хювефарма Арена" може да се стигне само, ако разградчани не успеят да откупят Кристиян Кахлина от хърватския Горица. В момента той е при "орлите" под наем до края на сезона. През лятото като свободен агент в Лудогорец ще пристигне и Серджио Падт от Грьонинген.

Купа на България - сезон 2020/2021
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството