Наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев коментира нулевото равенство с ЦСКА. Специалистът изрази мнение, че съдийството не е било на ниво и Раул Албентоса е използвал каратистки удар в наказателното поле срещу Клаудиу Кешерю.

"Като цяло първото полувреме не ми хареса, не изнасяхме топката бързо, втората част имахме скоростни атаки, имахме положения, в последната минута можеше и да загубим, но през втората част съм доволен от отбора. Имам претенции за играта по фланговете, ще усилим скоростта и там, имаме такива състезатели, надявам се следващия път да бъдем по-добре там", коментира Стоев.

Winbet - на един клик разстояние! (18)

"Кешерю игра по-добре спрямо Швиерчок, всичко си зависи от тях, гледам да има равнопоставеност. Не ми е приятно да говоря за съдиите, но се получава за втори път. Срещу Локомотив (Пловдив), сега пак. И ми е интересно какво ще обяснят съдиите, това беше каратистки удар на испанеца, съдията беше близо, нищо не отсъди. Това е втори път, почва да се получава като рецидив. Бързо забравяме за феърплея като започнат мачовете", продължи треньорът на Лудогорец.

"Очаквам от отбора да играе по-добре и да печели повече точки, постепенно с всеки мач, всеки месец да се подобряваме", добави Стойчо Стоев.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020