ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

Шотландското издание footballfancast.com посъветва гранда Глазгоу Рейнджърс да привлече звездата на Лудогорец Кирил Десподов. Наскоро клубът, който има 55 шампионски титли, смени мениджъра Джовани ван Бронкхорст и назначи на негово място Мик Бийл.

50 000 лв. Награден Фонд за efbet Лига!

"Журналистът Дийн Джоунс твърди, че на новия треньор на гранда са били обещани средства, за да подсили отбора си през януарския трансферен прозорец и това означава, че на Бийл ще бъде даден почти незабавен шанс да постави свой собствен отпечатък върху тима. Един от играчите, към които трябва да се насочи, е българският национал Кирил Десподов, който бе желан по-рано през годината", анализират от изданието.

"Той може да бъде фантастично допълнение на отбора. Десподов може да бъде версия на легендарния Христо Стоичков, тъй като 26-годишният играч някога беше оприличен на Камата от легендата Георги Димитров-Джеки. Десподов доказа, че може да предложи много качества в атака, въпреки че не се е доказал в голямo eвропейско първенство, както Стоичков", допълват шотландците.

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК