Една от звездите на Лудогорец - Бърнард Текпетей, който вкара първия гол за успеха на „орлите“ с 3:1 срещу Динамо Батуми, призна, че отборът е можел да постигне и по-убедителна победа в първия мач.

„Не бих казал, че двата гола направиха двубоя лесен за нас. Това беше първи официален мач за нас. Поздравления за Динамо, защото са във форма. Ние искахме да сме по-компактни и да изчакаме нашите шансове. Анализирахме ги и знаехме къде са им слабите точки и как да ги използваме. В подобни мачове трябва да си агресивен. Ако можеш да вкараш 5-6 гола, трябва да го направиш. Не успяхме, но сме щастливи и на три. В следващия мач ще сме още по-добри“, сподели Текпетей след мача.

„Всички бяха добре подготвени. През втората част не стартирахме добре, не стартирахме компактно, но ще вземем поуки какво трябва да направим по-добре за следващия мач. Знаем, че няма да е лесно. Ние искаме да преминем към следващата фаза. Отиваме да победим. Не знам дали съм от тези, които може да продадат. Ще видим какво ще покаже бъдещето. Моето желание е да помагам на Лудогорец. Ако играем в Шампионска лига, ще съм щастлив. Всичко зависи от Господ“, заяви ганайското крило на Лудогорец.