Халфът на Лудогорец Тодор Неделев вкара два гола при победата срещу ЦСКА 1948 с 3:1 и спомогна за класирането на "орлите" на полуфинал за Купата на България, където ще срещнат Хебър и ще бъдат домакини на първата среща. Той коментира този мач, както и изтегления жребий, който отреди в другия полуфинал един срещу друг  за полуфиналите на надпреварата. Неделев заяви, че ще стиска палци на Ботев Пловдив срещу ЦСКА и иска да се изправи срещу бившия си тим в спор за трофея.  

„Искам да кажа, че тези два гола ги вкарах за моята приятелка специално. Изиграхме добър мач. Имахме доста положения. Можеше по-убедително да спечелим. Най-важно беше да продължим напред. Играем за победа и следваме нашите цели. Чувствам се супер. Мисля, че като игра показвам това, което мога, и давам заявка постоянно да ме пускат да играя. Искам да помагам на отбора и да побеждаваме“, заяви Неделев след мача.

„Няма как да подценим Хебър. Знаем какъв треньор имат. Според мен имат нелош отбор. Излизаме и двата мача да спечелим и да играем финал. Ние другата седмица ще гостуваме на „Колежа“, аз пак ще се завърна там. Ботев и ЦСКА ще ми е много интересен. Ще стискам палци за Ботев. Искам ги на финала. Срещу ЦСКА също ще е празник. Срещу който и да се изправим, ще е тежък мач“, добави бившият футболист на "канарчетата".

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024