Треньорът на Лудогорец Павел Върба бе доволен след победата с 2:0 над Етър във Велико Търново в срещата от четвъртия кръг от efbet Лига.

“Имахме превес през целия мач, просто за съжаление в края на двубоя отбелязахме. Домакините се стремиха да търсят контраатаки, с които да създават проблеми. Но ние се справихме с това нещо и не допуснахме чисти положения. Превесът ни през целия мач бе възнаграден накрая. Според мен успяхме да влезем от евротурнирите във вътрешното първенство по възможно най-добрия начин. Толкова бързо не можем да забравим загубата от Мидтиланд, но за наш късмет имаме и друг шанс в Лига Европа", коментира Върба.

"Разполагаме с двама добри централни нападатели, но и двамата бяха достатъчно натоварени и виждате сами, че играха и в европейките турнири, и в първенството. Но и в днешния мач, това, което мислехме, се потвърди и то е, че можем да играем понякога и с двама нападатели и за в бъдеще това може да се случи. За 14 дена трудно ще подобрим нещата много, мисля че по-скоро трябва да поработим върху психическото състояние след отпадането от Шампионска лига. Разочаровани сме, че не продължихме напред, но футболът и животът продължават”, добави наставникът на "орлите".

efbet Лига - сезон 2020/2021
Следете с БЛИЦ: Трансферно лято 2020 в efbet Лига​