Треньорът на Монтана Атанас Атанасов - Орела беше изключително емоционален след загубата на своя тим с 0:1 от Ботев (Враца) в дербито на Северозапада. Той нападна словесно рефера Валентин Железов и го обвини за ситуацията при червения картон, след който Монтана остана с човек по-малко.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"Загубихме от невъздържаното поведени на Тони Тасев. За да се предизвика тази ситуация, целият ни футболист беше в кръв. Съдията не спря нито в първата атака на Ботев Враца, нито при втората. Този същият човек (б.р. Валентин Железов) ни свири в София срещу Славия. Тогава никой нищо не каза за неговото съдийство, имаше страшни глупости", изригна Атанасов и продължи.

Не мога да не бъда недоволен от нашите футболисти. Докато бяхме 11 на 11 бяхме по-добрият отбор. Ако искат Монтана да не е в efbet Лига, да излязат и да кажат. То не беше веднъж, два пъти, не се търпи вече. Тони Тасев каза, че не го е докоснал. Това е негова грешка. Не може професионален футболист да постъпи така, да остави човека си с човек по-малко и да пропусне следващия мач заради наказание.“

В крайна сметка ще се борим. Нашият отбор играе приличен футбол. Футболистите се стараят. Към тях забележки нямам. Борихме се до края. Имахме ситуации и с 10 човека, но не успяхме да ги реализираме. Имаше малко повече нервност в тези моменти. Това са чисти ситуации, в които трябваше да отбележим. В оставащите три мача, трябва да се преборим да ги вземем и трите.

Ако другият фактор, нашият отбор не е чак такава висока класа, че и с подкрепата на други хора да има превес. Ако всичко е феърплей, въпреки че се съмнявам, нашият отбор има шанс във всеки един мач“, каза още Атанас Атанасов.

Купа на България - сезон 2020/2021
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството