Треньорът на Монтана Петър Колев обясни след загубата с 0:2 от Септември (София) и изпуснатия шанс за участие в баража за класиране в елита, че не знае дали ще остане в клуба от стадион "Огоста".

"Днес не ни достигна известна доза спортен шанс. Изиграхме много добро първо полувреме, с доста ситуации пред противниковата врата. Един-единствен удар към нашата врата преди почивката. Смея да твърдя, че и през втората част бяхме по-добрият отбор. Липсваше ни точност в последния пас и завършващия удар. Не мога да не съм доволен от представянето на играчите", каза Колев.

"Естеството на мача беше такова, че ние трябваше да играем задължително за победа, за да съхраним шансове за бараж или директна промоция. Може би в друг случай щяхме да подходим по различен начин. Във Втора лига не съм виждал някой да надиграва Септември по този начин", подчерта той.

"Надявам се повечето състезатели да продължат да работят в клуба и със съответните корекции в селекционен план да имаме една добра основа. Треньорската професия не е много твърда в България, никой не знае какво ще се случи. Ще имаме разговори с ръководството. Имам своите виждания за това какво можем да променим за по-добро. Надявам се да имаме единомислие по всички въпроси и да продължим да работим", обясни още Петър Колев.

ВTOРА ЛИГА - СЕЗОН 2023/2024