Крум Дончев и Петър Йорданов от "Глобул Рали Тим" ще стартират в Рали Средна Гора 2013, което е пети кръг от Българския рали шампионат и кръг от Европейската рали купа. Надпреварата тази година отбелязва своето 10-о издание в периода 9-11 август.

Тазгодишното издание на Рали Средна Гора включва 11 специални етапа, разделени в три състезателни дни. По програма състезанието ще започне на 9 август, като церемониалният старт ще се състои в центъра на гр. Панагюрище от 20:30 часа, а по-късно по традиция ще се проведе специален етап по улиците на града. Етапът ще се повтори в последния ден от състезанието, който ще определи крайното класиране. Останалите 10 скоростни етапа от програмата ще бъдат преминати през следващите два дни на надпреварата - 10-11 август.

"Очакваме с нетърпение Рали Средна Гора 2013 г. През изминалия уикенд стартирахме в кръг от планинския шампионат, за да натрупаме повече опит с новия автомобил. Подготвени сме и сме готови за старт", сподели пилотът на "Глобул Рали Тим" Крум Дончев.