Треньорът на Нефтохимик Христо Янев бе доволен от успеха на тима над Пирин с 3:1 и промяната в играта на тима му. "Шейховете" за пръв път вкараха три гола този сезон.

„Промени се играта на нашия отбор в последните четири мача. Поведението ни във второто полувреме бе малко по-агресивно и заслужено победихме. След 2:1 продължихме да търсим гола по всякакъв начин и стигнахме до него. Замисълът ни беше да държим топката и да играем бързо. Теренът беше наистина тежък и някой път не се получаваха нещата“, коментира Янев.

„Няма да си позволя да коментирам съдийството. Това са хора, подложени на голям натиск. Те дават най-доброто от себе си и трябва да им дадем свобода да разгърнат потенциала си“, допълни треньорът на Нефтохимик.

„Резултатът от новия ни кондиционен треньор по-скоро ще се види след зимната пауза, когато ще имаме възможност да работим по-спокойно с отбора", каза още Янев и допълни:

„Предвидили сме проверка, но до тогава имаме да свършим доста работа. Искам да правим нещата, които и сега правим на нашия стадион. Да покажем постоянство и да започнат отборите да се съобразяват с нас“.

Всичко за Първа лига - ТУК

Програмата на Първа професионална лига