Една от големите надежди на България за медал от Олимпийските игри в Париж Карлос Насар няма да се настани в Олимпийското село, където ще бъдат повечето състезатели. Родният щангист е наел къща в покрайнините на Париж. Той ще се придвижва с рент-а-кар.

Целта на Насар е да се предпази от шумотевицата край останалите олимпийски участници, за да се запази физически и психически. Както е известно, щангистът в категория до 89 кг се готви отделно от националния отбор и пристигна в Париж отделно.

“Опитвам се да ви покажа моята подготовка в Париж. Няма да съм в Oлимпийското село, както вече знаете. Току що взехме кола под наем с моя екип Атанас Литков и Жечко Стоянов. Защо няма да съм в Олимпийското село? За мен е важно да се запазя физически и психически. Изпитах доста емоции и имах доста състезания през годината и затова реших да съм на малко по-усамотено място. Стига съм ви разказвал, нека ви покажа. Това е къщата, която наех в едно село до Париж, а сега ще ви разведа да я видите. Определено не е нещо луксозно и впечатляващо, по-скоро автентично и има нужното спокойствие. Тук ще прекарам следващите няколко дни, а ще стъпя в Олимпийското село на първи август и ще ви разведа и там”, заяви Насар във видео, публикувано в социалните мрежи.