Олимпийската вицешампионка от Токио 2020 в тласкането на гюле Рейвън Соундърс шокира зрителите по време на квалификацията на Игрите в Париж. Тя  се появи с маска, покриваща лицето ѝ, слънчеви очила, боядисана в два цвята коса и различен по дължина маникюр на двете ръце

28-годишната американка, известна като Хълк, започва да се състезава с маска по времето на пандемията от COVID-19, когато носенето беше задължително на обществените места. След отпадането на изискването Соундърс продължи да се състезава с маска, прикриваща долната част от лицето ѝ.

В Париж тя обаче изненада, тъй като черната маска покрива цялото пространство от брадата до челото ѝ, а на очите си има изключително екстравагантни слънчеви очила. Косата ѝ е боядисан в зелено и лилави. На дясната ръка, с която тласка гюлето, ноктите ѝ са къси. На лявата са изключително дълги и боядисани в цветовете на американското знаме.

Рейвън Соундърс, която не крие хомосексуалните си наклонности, се класира за утрешния финал в тласкането на гюле, след като постигна резултат 18,62 метра, което е седмият най-добър резултат в квалификацията. Така тя продължава битката да подобри представянето си от Олимпиадата в Токио.