ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Фен организацията на Пирин (Блаоевград) - "Пирин Ултра" се обяви твърдo срещу планираната контрола на тима си със северномакедонския ФК Скопие утре в Благоевград. 

Ултрасите на "орлетата" се обявиха срещу омразата към България и призоваха за санкции към "подмолното и лицемерно държание" на граждани и институции в Северна Македония.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Феновете на Пирин от "Пирин Ултрас" изразиха доста остра позиция за предстоящата контрола на "орлетата" със северномакедонския ФК Скопие. Според привържениците македонските фенове и жители трябва да спрат с омразата си към България и българщината.

Припомняме, че напрежението между двете страни ескалира след побоя над секретаря на българския клуб "Цар Борис III" в Охрид, а дни по-късно футболисти на Марица (Пловдив) и Акaдемия Пандев едва не си спретнаха масов бой по време на мач.
 
Позицията на феновете на Пирин:
 
Уважаемо ръководство,
 
За нас е недопустимо да играем приятелски мач с ФК Скопие с оглед последните събития в РСМ. Ширещата се омраза към България, българщината и хората с българско самосъзнание там трябва да има своите последици.

Нашите братя на Запад от нас трябва да разберат, че България и българите не са техен враг. Подмолното и лицемерно държание на граждани и институции в РСМ обаче трябва да бъде санкционирано.

За това ние феновете да Пирин заставаме зад българите в РСМ в знак да солидарност и оглед на репресията, на която са подложени настояваме за анулиране на контролния мач.

Вето, санкции и пълен игнор, докато не се научат да ни уважават.
 
Да живее България и само Пирин!

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Зимна подготовка 2023 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 



Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала ТУК