Треньорът на Пирин (Благоевград) Уорън Фийни не бе доволен след загубата с 0:1 при визитата на ЦСКА в среша от петия кръг на efbet Лига.

„Имахме своите стандарти. Уважаваме всеки съперник, но изглежда, че доста хора се страхуват от другите. Имахме стандарти, които трябва да покриваме. Трябваше да бъдем по-добри в последната третина", сподели Фийни и коментира червения картон на Станислав Манолев в края на първото полувреме, когато се стигна и до грозни сцени на терена.

„Вион направи неща, които не трябваше. Няма футболист, който не използва ръцете си, когато тича. Това е разочароващо, защото това обърна мача. Мисля, че това бе причината Манолев да бъде изгонен. Мисля, че се справихме много добре. Имахме и нашите ситуации, но не мога да критикувам играчите“, продължи наставникът на "орлетата".

„За мен Лудогорец ще бъде фаворит. Те имат страхотни играчи, те са най-добрият отбор в страната и го показват постоянно. Ние обаче можем да отидем и да играем без страх. Никога не искам да виждам страх у моите футболисти“, завърши Фийни за следващия мач, който е гостуване в Разград на Лудогорец.