Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева използва официалната страница на централата във „Фейсбук“, за да сподели благодарността си към българските фенове за подкрепата към ансамбъла. Както е известно, златните момичета се окичиха с олимпийски бронз в състезание, което се очаква да бъде последното за тази формация на ансамбъла. Изявление направи и Любомира Казанова, която преди два месеца се наложи спешно да замества Цветелина Стоянова.

"Скъпи българи!!!! Благодаря ви!!! Благодаря ви за огромната любов, подкрепа и вяра през всичките години с този отбор-епоха Толкова съм щастлива, че тези момичета получиха това щастие... Толкова много го заслужаваха... Толкова съм щастлива, че ви подарихме тази радост.... Благодаря за огромната ви любов, която ни даде вяра и сили, която ни даде крила! Гордея се с цялата си същност, че съм българка! Поклон пред вашата любов и подкрепа! Обичам ви с цялата си душа и всяка своя клетка“, сподели Илиана Раева.

"Преди два месеца,не ми е и минавало през главата,че мога да участвам на тези олимпийски игри. Но бях тук и тези два месеца бяха много трудни за всички ни, но днес успяхме да постигнем една мечта, мечтата на всеки голям спортист. Обичам всички, с които работих, всички, които ни подкрепяха и всички онези, които до последно ни вярваха. Благодаря страшно много на родителите си ,на треньорите си и на ТЕЗИ МОМИЧЕТА! Обичам ви безкрайно!“, обяви Казанова.