Спринтьорката ни Ивет Лалова-Колио сподели своите емоции часове преди церемонията по откриване на Олимпийските игри в Рио де Жанейро. Знаменосецът на българската делегация призова сънародниците ни да подкрепят всички родни спортисти, които ще представят страната на големия форум.

"Много се гордея и много се радвам. Вече много пъти казах, че за мен това е една сбъдната мечта. Много пъти съм искала да нося знамето на България и ако трябва да бъда честна, това е един от най-ранните ми детски спомени, гледайки Олимпийските игри. Това ми е направило много силно впечатление - знаменосците по време на откриването на Олимпийските игри. Няма търпение вече. Ще бъде нещо невероятно, което ще ми остане за цял живот.", сподели Лалова.

"Искам да кажа на всички, че ги обичам. Благодаря им. Подкрепяйте не само мен, а и целия олимпийски отбор на България. Ние ще покажем най-доброто от себе си. Носим с невероятна гордост дрехите, на които пише България. Имаме нужда от вашата подкрепа и любов", добави спринтьорката пред bTV.

Ивет публикува и снимка в социалните мрежи от олимпийското село в Рио, на която е заедно със своя съпруг и физиотерапевт на родния атлетически отбор Симоне Колио и със своя треньор професор Бономи. 

"Целта пред теб никога не е по-голяма от силата зад гърба ти. Благодаря ви, че ми помогнахте днес да бъда тук", написа тя под публикацията.