"Невяна Владинова потвърди и доказа, че неслучайно е в елита на художествената гимнастика", доволна е Илиана Раева, която похвали Неви и в личния си профил във "Фейсбук". Както е известно, чаровната ни грация завърши на престижното седмо място на финала на индивидуалния многобой на турнира по художествена гимнастика на олимпийските игри в Рио де Жанейро, като това е най-доброто класиране на индивидуална гимнастичка на България за последните три Олимпиади.

"Хубаво е да извоюваш място сред най-силните в този красив спорт, още по-хубаво е да го потвърдиш! Днес ти потвърди и доказа, че неслучайно вече си сред елита на художествената гимнастика! Дали си пета или седма, не е чак толкова важно в този момент, защото твоят поглед вече задължително трябва да е устремен към призовата тройка! Мястото ти там те очаква!", написа президентът на родната федерация по художествена гимнастика.

"Поздравления за днес, а любимата ми "Болерия" ще ми я изиграеш само на мен като се върнем в залата. Обичам те и се гордея с теб! Честито на Ефросина, Брани, на целия екип и всички, които не спряха да ни подкрепят, вярват и обичат!", добави Раева.