ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК! 

Финансовият благодетел на Септември Румен Чандъров коментира ексклузивно пред БЛИЦ мача на неговия тим в Разград, загубен с 1:3. Столичани поведоха в резултата, но след това Лудогорец достигна до пълния обрат. 

"Това беше Баташкото клане във футбола. Клане, извършено от организирана престъпна група - съдиите, хората на ВАР и шефа на футболните рефери у нас. 

Winbet - победата е емоция! (18+)

Вижте, Лудогорец е много по-добър отбор от нас, Лудогорец е хегемон в българския футбол, но защо съдиите така ни режат главите. Този Кашай ли е Машай ли е, какъв е, трябва да вземе мерки. Трябва на секундата да изхвърли минимум за една година от съдийството тези престъпници съдиите и хората от ВАР. Стори ли това Кашай, наложи ли сериозни санкции, ще си върна думите назад. Ще се извиня публично", обеща бизнесменът. 

"Ей такива хора ме демотивират да давам пари за футбола. В днешния мач чуждестранният легион на Разград се изправи срещу българските спартанци от Септември. Но разни престъпни господа, наречени съдии, ни отсякоха главите. И затова апелирам към крути мерки", завърши Чандъров.  

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК