Старши треньорът на Септември Славко Матич каза, че тимът му е допуснал много на брой тактически грешки до почивката, което е било причина за поражението с 0:1 при гостуването на Славия. Сръбският специалист обаче добави, че е доволен от играта на отбора след почивката.

"Честита победа на Славия. Мисля, че беше равностоен мач. Първото полувреме шансът бе на страната на Славия. Второто нямаше много положения, както видяхте. До почивката направихме много тактически грешки. През второто подобрихме играта си и показахме характер", каза Матичк.

"Не е лесно да играеш, когато нямаше точки, защото губиш самочувствие. Това ни повлия в началото на срещата. Второто полувреме тичахме повече, стараехме се. Липсват ни лидери, но лидерството се трупа с опит. Славия е много добър отбор, имат много качествен треньор, не е лесно да играеш срещу тях, но е жалко, че не успяхме да вземем нещо от този мач. В последната седмица имахме здравословни проблеми в отбора, но просто трябва да се работи, това е единственият вариант. Не знам откъде се появиха слуховете, че ще ходя в Африка. Имах разговор с президента, оставам тук", завърши Матич.