Треньорът на Септември (София) Славко Матич поздрави футболистите си след победата с 3:1 над Хебър в срещата от втория кръг на Еfbet Лига, играна на "Васил Левски". 

„Честито на момчетата. Най-трудно се вземат първите три точки. Ние сме новаци и се надявахме днес да вземем пълния комплект точки. Всичко, което искахме, се случи. Доминирахме с топката и играта в защитата беше на страхотно ниво, но е жалко, че пак получихме червен картон. Може би аз трябва да се готвя да играя в защита в следващия мач", коментира Матич.

„Имаме млади момчета. 100% имаме бъдещи национали в Септември. Опитваме се да играем футбол, заради който да ни уважават. Нямам какво лошо да кажа, всички момчета се трудят много. Загубихме срещу Лудогорец, но начинът, по който се губи е най-важен. Времето за подготовка не ни стигна съвсем, но тази допълнителна седмица ни се отрази много добре“, продължи сърбинът.

„В Септември има чудесни български млади играчи. Нямам против чужденците, но за да помогнем на България, трябва да залагаме на тези момчета. Качествата и характерът се градят с работа. Те показват, че това е начинът, по който трябва продължим. Винаги е добре да се печелят точки. Аз съм спокоен. Няма напрежение при нас. Във футбола се говори винаги, че се търсят добри играчи - ние ги правим. Има само настроение при нас, за да дадем максимума. Психически сме стабилни, щастливи сме и продължаваме напред“, завърши треньорът на Септември.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023